top of page
IMG_3571 kopie 2.jpg

Winkel

Ontdek de essentie van Kaas

Kaas is meer dan een zuivelproduct; het is een kunstvorm die door de eeuwen heen is geperfectioneerd. Bij Cheers nemen we deze kunst serieus door een gevarieerd assortiment kazen samen te stellen die de rijke tradities van het kaasmaken uit de hele wereld vieren. Elke soort die we aanbieden vertelt een verhaal van toewijding, vaardigheid en passie.

Ambachtelijk gemaakte voortreffelijkheid

Onze kaas getuigt van het vakmanschap en de expertise van bekwame kaasmakers. We werken samen met lokale en internationale ambachtslieden die aloude technieken gebruiken om uitzonderlijke kazen te maken. Het resultaat is een collectie producten met de authentieke smaken en texturen waar kaasliefhebbers dol op zijn.

Over versheid onderhandelen we niet

Bij Cheers is versheid onze topprioriteit. Wij geloven dat de beste kaas nog beter wordt als hij op het hoogtepunt van zijn smaak bij u op tafel komt. We werken nauw samen met onze leveranciers om ervoor te zorgen dat u kaas ontvangt die net zo vers is als de dag waarop hij is gemaakt. Onze toewijding aan versheid staat garant voor een ongeëvenaarde smaakervaring.

Een wereld van smaak wacht op je

Ontdek onze zorgvuldig samengestelde selectie, variërend van romige Bries tot scherpe cheddars, pittige blues tot kruimelige geitenkazen. Of je nu een ervaren kaaskenner bent of net begint aan je culinaire reis, je vindt de perfecte kaas om je maaltijden op te fleuren, gasten te vermaken of gewoon om zelf van te genieten.

Laat u inspireren

IMG_4165 kopie.jpg
Openingsuren
bottom of page