top of page
IMG_4034.JPG

“Wat een passie werd, 
werd een droom. 
 
Wat een droom werd, 
werd realiteit. 
 
Cheers!

De kaaswinkel van Kapellen”
– Liesbeth Jacobs (Kaasmeester en eigenaar Cheers)

Ons verhaal

Welkom bij Cheers, waar we je de beste selectie ambachtelijk gemaakte kazen aanbieden!

Onze toewijding aan kwaliteit, versheid en vakmanschap zorgt ervoor dat je bij elke hap het allerbeste ervaart. 

Onder begeleiding van ons gepassioneerde team kunt u de wereld van kaas met vertrouwen verkennen. Van het selecteren van de perfecte kaas voor uw smaakpapillen tot het ontdekken van nieuwe smaken en combinaties, wij zijn er om uw kaaskoopervaring uitzonderlijk te maken.

 

Ga vandaag nog met ons mee op kaasreis en laat ons team uw trouwe metgezel zijn in uw zoektocht naar culinair genot. We kijken ernaar uit u met open armen te ontvangen, onze kennis te delen en samen de ongelooflijke wereld van kaas te vieren.

IMG_4051.JPG

U bent onze gast

Altijd met de lach!

Kaasmeester

Kaaskenners

Ons team bestaat uit mensen die jarenlang de kunst van het kaasmaken hebben bestudeerd en gewaardeerd. Met hun uitgebreide kennis van kaassoorten, smaakprofielen en combinaties zijn ze er om u te helpen bij het maken van de perfecte keuze voor elke gelegenheid.

Smaken

Passie voor combinaties

Naast hun liefde voor kaas hebben onze teamleden een grote waardering voor de kunst van het combineren. Ze kunnen je wijnen, bieren, vleeswaren, crackers en andere bijgerechten aanbevelen die je kaasbeleving zullen verbeteren.

Bediening

Onze klantenservice

Onze vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je met een glimlach te helpen. Of je nu vragen hebt, aanbevelingen nodig hebt of gewoon je kaaservaringen wilt delen, we zijn er om je bezoek plezierig en informatief te maken. We staan je bij met de lach!

Beleving

Een warm welkom wacht

Wanneer u Cheers bezoekt, stapt u niet zomaar een winkel binnen; u betreedt een wereld waar kaas gevierd wordt en uw tevredenheid onze prioriteit is. Ons team staat altijd te popelen om hun expertise te delen, uw vragen te beantwoorden en u het hoogste serviceniveau te bieden.

IMG_4149.JPG
bottom of page