top of page

Kaas

Waar het allemaal mee begon

Kaas is meer dan een zuivelproduct; het is een kunstvorm die door de eeuwen heen is geperfectioneerd. Bij Cheers nemen we deze kunst serieus door een gevarieerd assortiment kazen samen te stellen die de rijke tradities van het kaasmaken uit de hele wereld vieren. Elke soort die we aanbieden vertelt een verhaal van toewijding, vaardigheid en passie.

Vlees

De perfecte combinatie

Symbool_Vlees.png

Vleeswaren en kaas zijn als een perfect huwelijk van smaken, en bij Cheers begrijpen we de kunst van deze pairing. Onze vleesschotels zijn zorgvuldig samengesteld om zowel ervaren fijnproevers als beginners te verrassen en te verwennen. Net zoals we voor onze kazen streven naar het allerbeste, selecteren we voor onze vleesschotels alleen vlees van de hoogste kwaliteit. Onze vleesschotels omvatten een scala aan opties, van licht en delicaat tot rijk en hartig. 

Apero

Voor elke gelegenheid

Of je nu een informeel samenzijn heeft met vrienden, een feestje viert of gewoon jezelf wilt verwennen, onze aperoschotels bieden een scala aan opties. Van lichte en frisse combinaties tot rijke en hartige lekkernijen, er is een schotel voor elke smaak en elk moment.

Symbool_Apero.png

Raclette

Raclette: Een Culinaire Bergbelevenis

Raclette, een waar stukje Zwitserse gastronomie, brengt gezelligheid en smaak samen aan jouw eettafel. Bij Cheers zijn we trots om de authentieke raclette-ervaring naar jou te brengen. Raclette, afkomstig van het Franse woord "racler" (schrapen), is een eeuwenoude traditie waarbij een halfwiel kaas wordt verwarmd en de gesmolten laag aan tafel wordt geschraapt. Het resultaat? Een romige, smeuïge textuur met een onmiskenbaar rijke smaak. Bij Cheers bieden we een zorgvuldig samengestelde selectie raclettekazen van de hoogste kwaliteit.

Symbool_Raclette.png

Fondue

Dompel je Onder in de Magie van Fondue

Symbool_Kaasfondue_Tekengebied 1.png

Ontdek de betoverende wereld van fondue, een tijdloos culinair ritueel dat warmte, gezelligheid en vooral onweerstaanbare smaken samenbrengt. Bij Cheers nodigen we jou uit om de perfecte fondue-ervaring te creëren met onze zorgvuldig geselecteerde kazen. Fondue, afgeleid van het Franse woord "fondre" (smelten), is meer dan een maaltijd - het is een sociale gebeurtenis. Laat de verleidelijke aroma's van gesmolten kaas jouw tafel vullen terwijl je samen geniet van deze heerlijke traditie. Bij Cheers hebben we een uitgelezen assortiment kazen samengesteld die perfect geschikt zijn voor fondue.

Specialiteiten

Ontdek Onze Culinaire Schatten

Bij Cheers geloven we in de kunst van het verfijnde genot. Naast onze uitgebreide selectie van exquise kazen en smaakvol vlees presenteren we met trots een scala aan onweerstaanbare specialiteiten die jouw culinaire ontdekkingsreis compleet maken.

Duik in onze wereld van gastronomische lekkernijen, met zorg geselecteerd om jouw smaakpapillen te verwennen. Van verfijnde olijfolies en balsamicoazijnen tot ambachtelijke crackers. Ontdek producten die jouw gastronomische ervaring verrijken.

Zoveel keuze, we helpen je!

We zijn trots om jou een heerlijke winkelervaring te bieden.

Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Bezoek ons en beleef een unieke kaaservaring. 

We kunnen niet wachten om onze passie voor kaas met jou te delen!

Ongeëvenaarde kwaliteit

Onze toewijding aan kwaliteit betekent dat je nooit genoegen neemt met minder dan het beste. We staan achter de kazen die we aanbieden en garanderen hun uitmuntendheid.

Deskundig advies

Weet je niet zeker welke kaas je moet kiezen? Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te begeleiden met aanbevelingen en combinaties die je smaakpapillen zullen verrukken.

Exquisite Pairings

Verhoog jouw kaaservaring met onze selectie van aanvullende items, van heerlijke wijnen tot ambachtelijke crackers en specerijen.

PP_Boska.webp

Ontdek

Cheers, als officiële verdeler

5ba5ec1e7c86660ac122e772_images.png
unnamed.jpg
bottom of page