top of page

Onze feestflyer 2023 is er!

Dag kaasliefhebbers,


De feestdagen staan voor de deur en bij Cheers zijn we verheugd om u onze fonkelende nieuwe flyer te presenteren, boordevol heerlijke kaascreaties en smaakvolle delicatessen die uw feesten onvergetelijk zullen maken!


๐Ÿง€๐ŸŽ‰ **Ontdek Onze Feestelijke Smaakexplosies!** ๐ŸŽ‰๐Ÿง€


๐ŸŽ„ **Feestelijke Kaasschotels** ๐ŸŽ„

Onze kaasexperts hebben met zorg de meest verrukkelijke kaassoorten geselecteerd om prachtige kaasschotels samen te stellen. Van romige brie tot pittige gorgonzola, er is voor elk wat wils om uw smaakpapillen te verwennen.


๐Ÿฅฉ **Ambachtelijke Vleesschotels** ๐Ÿฅฉ

Combineer de heerlijkste kazen met ambachtelijke vleeswaren van de hoogste kwaliteit. Onze vleesschotels bieden een perfecte balans tussen hartig en zacht, waardoor elke hap een smaakexplosie wordt.


๐Ÿ‡ **Aperoschotels om te Delen** ๐Ÿ‡

Geniet van gezelligheid met onze uitgebreide selectie aperoschotels, samengesteld met zorgvuldig geselecteerde noten, gedroogd fruit en verrukkelijke dips. Perfect om te delen met vrienden en familie.


๐ŸŽ **En nog veel meer!** ๐ŸŽ

Ontdek in onze flyer ook andere feestelijke lekkernijen zoals gourmet en raclette kazen, smaakvolle starters en heerlijke dessertopties om uw feesttafel compleet te maken.


Bezoek onze winkel en laat u inspireren door de heerlijke smaken die wij te bieden hebben. Onze gepassioneerde medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het samenstellen van de perfecte feestmaaltijd.


Haal vandaag nog uw exemplaar van de flyer in onze winkel of bekijk hem online op onze website.


Maak van deze feestdagen een onvergetelijke culinaire ervaring met Cheers. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!


FeestFlyer_Cheers_2023_Online
.pdf
Download PDF โ€ข 393KB


Comments


bottom of page